Moniek van Schaik Interieuradvies

van ontwerp tot realisatie

Portfolio

Training bij meubelfabrikant Gelderland

Meubels van Gelderland staan voor kwaliteit, duurzaamheid en geweldig zitcomfort. Gecombineerd met een flinke dosis design: Jan de Bouvrie, Remy Meijers, Henk Vos, Lex Pot. Allen mochten ze ontwerpen voor dit in Nederland gevestigd bedrijf. Ik heb een kijkje mogen nemen in de showroom en fabriek waar ik de kwaliteit en vakmanschap met eigen ogen kon waarnemen. 

"veel kennis en informatie rijker na deze training"De kleur van 2018!

De kleur van het jaar 2018 is Climax, een diepgrijze kleur met een warme ondertoon. Een tint met vele gezichten. Climax bezit de kwaliteit om mee te kleuren met zijn omgeving: van natuurlijk met de uitstraling van zwarte leisteen wanneer ze wordt gecombineerd met andere naturellen, tot dramatisch in combinatie met een donker, verzadigd palet. Daarnaast versterkt de kleur Climax in elk thema de kernkwaliteit ervan en verbindt het de verschillende paletten met elkaar.


Werk in uitvoering 2018

 In samenwerking met Koolhoven Meubelmakerij is een ontwerp van een bed achterwand in de maak.Een totaal advies voor een woning in Voorschoten inclusief keukenontwerp; vanuit hak-breek en sloopwerk tot eindresultaat.
beursbezoek ter inspiratie september 2017